Leírás és Paraméterek
Gluténmentes liszt - Ropogós Panírmorzsa 200g Éléskamra
Összetevők: cassava dara, hántolt mandula őrlemény, sárga lenmag liszt
Alaprecept:
Hozzávalók:
- Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
- só, bors
- valamilyen paleo liszt ízlés szerint
- felvert tojás
Elkészítési javaslat:
a sózott, borsozott húst gluténmentes (paleo) lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd megforgatjuk a ropogós panírmorzsában és zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit
Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz.
TOJÁSMENTES ALAPRECEPT
Hozzávalók:
- Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
- só, bors
- valamilyen paleo liszt ízlés szerint
- növényi tej
Elkészítési javaslat:
a sózott, borsozott húst gluténmentes lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, növényi tejbe mártjuk, majd megforgatjuk a ropogós panírmorzsában és zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit
Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz.
Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva. Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben | |
Energia kJ | 979,8 |
Energia kcal | 233,2 |
zsír | 8,7g |
amelyből telített zsírsavak | 0,1g |
szénhidrát | 29,4g |
amelyből cukrok | 5,5g |
fehérje | 8,6g |
só | 0g |
rost | 11,3g |