A webáruházban a számodra is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.

Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.

Marketing cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a Te érdeklődési körödnek megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. 

Részletesebb információ az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkban.

Kattints az ELFOGADOM gombra!

Menü
Ár:
1.090 Ft (924 Ft + ÁFA)

Ropogós Panírmorzsa 200g Éléskamra

Ár:
1.090 Ft (924 Ft + ÁFA)

Gluténmentes liszt - Ropogós Panírmorzsa 200g Éléskamra

Gyártó:
Cikkszám: 5999887064029
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is.

Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak!

Leírás és Paraméterek




Gluténmentes liszt - Ropogós Panírmorzsa 200g Éléskamra



 

Összetevők: cassava dara, hántolt mandula őrlemény, sárga lenmag liszt

Alaprecept:

Hozzávalók:

  • Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • só, bors
  • valamilyen paleo liszt ízlés szerint
  • felvert tojás


Elkészítési javaslat:

a sózott, borsozott húst gluténmentes (paleo) lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd  megforgatjuk a ropogós panírmorzsában és  zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit

Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz.

TOJÁSMENTES ALAPRECEPT

Hozzávalók:

  • Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • só, bors
  • valamilyen paleo liszt ízlés szerint
  • növényi tej

Elkészítési javaslat:

a sózott, borsozott húst gluténmentes lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, növényi tejbe mártjuk, majd  megforgatjuk a ropogós panírmorzsában és  zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit

Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz.

Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva. Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben
Energia kJ 979,8
Energia kcal 233,2
zsír 8,7g
amelyből telített zsírsavak 0,1g
szénhidrát 29,4g
amelyből cukrok 5,5g
fehérje 8,6g
0g
rost 11,3g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás már 10.000Ft-tól Győrben, 20.000Ft felett bárhová Mo-n.
Garancia 100% pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett
Gyors és gondos kiszállítás Azonnal szállítunk raktárról és gondosan becsomagoljuk Neked!
Biztonságos és kényelmes Fizess online a biztonságos CIB banki felületen és kérd érintésmentesen házhoz vagy Foxpost automatába!