Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Továbbiak
Termékek Menü

Sokmagvas paleo bagett (4 db-hoz) 215g - Éléskamra

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
750 Ft (591 Ft + ÁFA)

Szendvics alapnak, csomagolható pékárunak, folyton úton lévőknek ajánljuk és azoknak, akik kedvelik a teljes kiőrlésű pékáruk ízvilágát.

A nyers tészta sűrűbb, formázható állagú, ezért bátran használható bagett sütőformában is, mert nem folyik le róla a tészta.

Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

Cikkszám: 5999887064494
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A lisztkeverék négy darab, egyenként kb. 14 cm-es bagett elkészítéséhez elegendő. Egymáshoz leginkább illeszkedő paleo lisztfajtákból, melyek állagra és ízre kiegészítik egymást, ez által nagyon finom, kiegyensúlyozott ízvilágú pékáru készíthető belőle. Megtévesztésig hasonlít a gabonalisztekből készült teljes kiőrlésű pékáruk ízére és állagára. Kinézetre is hagyományos érzetű. Egyik paleos liszt ízkaraktere sem jelentkezik a bagettekben.

Azoknak készítettük, akiknek hiányzik a teljes kiőrlésű pékárú ízvilága, állaga. Akik szeretik a finom roppanós magokat a lágy kenyértésztában és akik kifejezetten szendvics alapot hiányolnak, mert jól jönne valami utazáshoz, munkába vagy a gyerekeknek iskolába csomagolni.

Az ízekre és állagokra finnyásak is garantáltan megeszik. Teszteltük.

A nyers tészta sűrűbb, formázható állagú, ezért bátran használható bagett sütőformában is, mert nem folyik le róla a tészta.

Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok keveréke (napraforgómag, lenmag, szezámmag, tökmag), szezámmag liszt, útifűmaghéj liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por,  Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só, bambuszrostliszt

Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek.

Készíthető belőle hidegszendvics, "panini" melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt. Fagyasztóban hosszú ideig tárolható és szobahőmérsékleten érdemes kiolvasztani.
Hűtőben 4-5 napig eltartható.

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben
Energia 1382,4kJ / 331,8kcal
Zsír 9,8 g
amelyből telített zsírsavak 2,3 g
Szénhidrát 37,9 g
amelyből cukrok 0,8 g
Fehérje 18,7 g
2,5 g
Rost 16,9 g
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Credit Card

Futár ingyen

15.000 Ft felett a szállítás INGYENES!

 

 

Pénzvisszafizetési garancia