Leírás és Paraméterek
Paleo liszt - Konjac liszt 100g Nature Cookta special
Tartalmaz: 100% konjac liszt
A kiváló sűrítő lisztféleség az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül. Fontos tudnivaló, hogy a vele való sűrítéskor a konjac lisztet először hideg vízzel keverjük el, majd azonnal öntsük a forró ételhez, megakadályozva ezzel azt, hogy összecsomósodjon az ételben a konjac-glükomannán. Kiváló állagú tésztákat kaphatunk, ha bármilyen magliszthez egy teáskanál Nature Cookta Konjac lisztet keverünk. Alkalmazásával a desszertek, pudingok, zselék tökéletes állagúak lesznek, a süteményeknek pedig lágyabb textúrát kölcsönöz. Gazdaságossága annak köszönhető, hogy a nagyfokú sűrítőképesség miatt a készített finomságokhoz már egy kevés alapanyag is elegendő.
A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában
nyelési nehézségeket okoz!