A webáruházban a számodra is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.

Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.

Marketing cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a Te érdeklődési körödnek megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. 

Részletesebb információ az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkban.

Kattints az ELFOGADOM gombra!

Menü
Ár:
890 Ft (754 Ft + ÁFA)

Narancsos-kakaós foszlós kalács lisztkeverék 123g -PaleoLét

Ár:
890 Ft (754 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Lisztvarázs általános lisztkeverék 500g-PaleoLét Lisztvarázs általános lisztkeverék 500g-PaleoLét
1.890 Ft (1.602 Ft + ÁFA)

Gluténmentes liszt - Narancsos-kakaós foszlós kalács lisztkeverék 123g -PaleoLét

Gyártó:
Cikkszám: 5999886641399
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is.

Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak!

Leírás és Paraméterek




Gluténmentes liszt - Narancsos-kakaós foszlós kalács lisztkeverék 123g -PaleoLét



 

Összetevők:tápióka keményítő, bambusz rost, kókusz liszt, sárga lenmagliszt, PaleoLét sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium hidrogén-karbonát, tápióka keményítő)
 
Elkészítés: 6 db M-es tojást (kb. 55g/db) válassz ketté, a fehérjét csipet sóval verd kemény habbá, a sárgáját 60 g eritrittel (vagy egyéb általad preferált édesítővel a megjelölt eritrit édesítőerejének megfelelően) robotgéppel keverd fehéredésig, majd kanalazz hozzá 6 ek(40g) frissen facsar narancslevet, 6 ek(30g) kókusz olajat és fél narancs reszelt héját. Az így kapott masszához keverd hozzá a lisztkeveréket. A fehérje hab negyedét a sárgája keverékhez keverve lazítsd azt, majd óvatosan, nagy mozdulatokkal keverd hozzá a maradék fehérjét. Az így kapott tészta 3/4-ét töltsd 10×20 cm-es tapadásmentes formába, a visszamaradt tésztához keverj 1 ek kakaót és kanalazd a formába azt is. Süsd 175 fokon 40 percig légkeverésen, majd rácsra borítva 160 fokon további 10 percig.
 

A két sütési fázisnak köszönhetően, kívül ropogós, belül foszlós, omlós süteményt, kapunk, amely hétköznapokon és akár ünnepi alkalmakkor is megállja a helyét. Változatosan elkészíthető  például a következők szerint:

  • Vaníliás kalács: hagyjuk el a kakaót, tegyünk a tésztába egy nagy csipet vanília őrleményt vagy egy vaníliarúd kikapart magját.
  • Narancsos-mazsolás kalács: a bekerülő narancslébe előzőleg áztassunk annyi mazsolát, amit épp ellep, majd ez is menjen a tésztába
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1200 kJ/285 kcal
Zsír 2,8 g
– amelyből telített zsírsavak 1,4 g
Szénhidrát 48,3 g
– amelyből cukrok 4,8 g
Poliolok 0 g
Keményítő 41 g
Élelmi rost 13 g
Fehérje 10,1 g
0,84 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás már 10.000Ft-tól Győrben, 20.000Ft felett bárhová Mo-n.
Garancia 100% pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett
Gyors és gondos kiszállítás Azonnal szállítunk raktárról és gondosan becsomagoljuk Neked!
Biztonságos és kényelmes Fizess online a biztonságos CIB banki felületen és kérd érintésmentesen házhoz vagy Foxpost automatába!