Leírás és Paraméterek
Poralapok - Vega Fasírtpor Magyaros GM 200g - Vegabond
Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, burgonyapehely, vöröshagyma granulátum, paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), tengeri só, inaktív élesztőpehely, szárított paszternák gyökér, őrölt feketebors, szárított zeller gyökér, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), chili fűszerpaprika őrlemény, fokhagymapor.
Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára.
Elkészítési javaslat sütőben: A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted.
Tipp: Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.