Leírás és Paraméterek
Cukormentes savanyúság - Fermentált Cékla-Répa 500g- Naturi
A fermentált zöldségek funkcionális élelmiszerek. Segítik a mikrobiom és így immunrendszerünk, végső soron egészségünk fenntartását vagy visszaállítását természetes módszerekkel. Gyakorlati tapasztalatunk az, hogy még aki a káposztát nyersen nem is tudja fogyasztani, az a fermentált változatát könnyen, boldogan emészti.
Kóstold meg őket, nem fogod megbánni!
Mindenhez (levesbe, köretként, salátának, salátába, szendvicshez) lehet őket enni, inni!
Vásárlói tapasztalatok:
- "Évek óta nem tudtunk káposztát enni, pedig imádom. Fermentálva azonban újra fogyaszthatom és kiváló lett tőle az emésztésem".
- "Imádom a fermentált zöldségeket. Enyhén savanykás ízviláguk különösen megkönnyíti fogyasztásukat, hiszen így a saláta minden étkezésemhez biztosítva van. Amióta fogyasztom őket nem puffadok. Korábban, pl a babtól ez megtörtént, most a bab minden formáját fogyaszthatom, amit imádok!"
- " Izületi gyulladásom nagyon sokat javult a kb 2 hónap alatt, és a refluxom is."
Összetevők: Cékla (85%), sárgarépa (13%), gyömbér, tiszta só, PI víz
Átlagos tápérték 100g | |
Energia 194 kJ / 46 kcal | |
Zsír 0,2 g | |
- amelyből telített zsírsavak 0,0 g | |
Szénhidrát 7,7 g | |
- amelyből cukrok 7,3 g | |
Rost 2,8 g | |
Fehérje 1,6 g | |
Só 1,7 g |