Leírás és Paraméterek
Cukormentes savanyúság - Kajszis Csalamádé fermentált 450g - Fermentini
Ismerős csalamádé íz, és mégis van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat (káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy adag aszalt sárgabarackkal bolondítottuk meg, ami egyrészt segít beindítani az erjedést másrészt szerintünk zseniális ízharmóniát hoz létre az üvegben. A végeredmény egy savanyú és selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak is a kedvence lett. A természetes fermentálásnak köszönhetően, mint minden termékünk cukor- és tartósítószermentes, így cukorbetegek és inzulin-rezisztenciával küzdők étrendjébe is beilleszthető.
A Gyömbéres sárgarépához és a Gyömbéres cékla-répához hasonlóan bátran ajánljuk a fermentált ízekkel még csak újonnan ismerkedőknek, korhatártól függetlenül.
Fogyasztását főleg szendvicsek, vagy főételek mellé javasoljuk, bár van olyan ismerősünk, aki csemegeként magában fogyasztja.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Összetevők: káposzta, sárgarépa, hagyma, TV paprika, só, aszalt kajszibarack, babérlevél
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 166 kJ/40 kcal |
Zsír | 0,3 g, melyből telített zsírsavak:0 g |
Szénhidrát | 6,4 g, melyből cukrok:5,9 g |
Fehérje | 1,5 g |
Só | 3 g |