A webáruházban a számodra is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.

Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.

Marketing cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a Te érdeklődési körödnek megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. 

Részletesebb információ az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkban.

Kattints az ELFOGADOM gombra!

Menü
Ár:
1.890 Ft (1.602 Ft + ÁFA)

Low Carb CH-70% Mindenmentes kenyér lisztkeverék 500 g - Premium Natura

Ár:
1.890 Ft (1.602 Ft + ÁFA)

Gluténmentes liszt - Low Carb CH-70% Mindenmentes kenyér lisztkeverék 500 g - Premium Natura


70%-al csökkentett szénhidráttartalom

PREMIUM NATURA termékeink gyártása, csomagolása során kizárólag megbízható, kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és szigorúan ügyelünk a keresztszennyeződés elkerülésére.

Gluténmentes üzemben készült termék
Gyártó:
Cikkszám: 5999861543519
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is.

Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak!

Leírás és Paraméterek




Gluténmentes liszt - Low Carb CH-70% Mindenmentes kenyér lisztkeverék 500 g - Premium Natura



 

Összetevők:
bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna rizsliszt, csicseriborsó liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz, citromsav

Recept:
Hozzávalók: 250 g lisztkeverék, 520 g víz, 40 g extra szűz olívaolaj, 6 g só, (opcionálisan 5 g szárított élesztő)

Hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15 perc pihenés után egy 25 cm hosszú kenyeret formázunk belőle. Ha nem teszünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és csak ezután sütjük meg. Sütés előtt lekenjük vékonyan olajjal, és néhány helyen bemetszük. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 50-55 perc alatt készre sütjük. Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8 óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani.

Napokig puha, friss kenyeret kapunk, nagyon alacsony szénhidráttartalommal.

KJ 956
KCAL 228
FEHÉRJE 4.7
SZÉNHIDRÁT 22.3
ebből CUKOR 0.2
ZSÍR 0.9
ROST 56.9
TELÍTETT ZSÍRSAVAK 0.1
SZÁRMAZÁSI HELY EU

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!