A webáruházban a számodra is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.

Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.

Marketing cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a Te érdeklődési körödnek megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. 

Részletesebb információ az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkban.

Kattints az ELFOGADOM gombra!

Menü
Ár:
17.990 Ft (15.246 Ft + ÁFA)

Kenyér lisztkeverék GM 5000 g - La Blanka

Ár:
17.990 Ft (15.246 Ft + ÁFA)

Gluténmentes liszt - Kenyér lisztkeverék GM 5000 g - La Blanka

Gluténmentes kenyér lisztkeverék.
Gyártó:
Cikkszám: lablankakenyér5kg
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is.

Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak!

Leírás és Paraméterek




Gluténmentes liszt - Kenyér lisztkeverék GM 5000 g - La Blanka



 

Összetevők: Barnarizsliszt, Tápiókaliszt, Gluténmentes Zabliszt, Kölesliszt, Útifű maghéj liszt.

Receptek:
Alábbi mennyiségből egy darab ~550 grammos kenyér süthető vagy 7db kifli, 7db zsömle, 7db perec.

Hozzávalók:
330g liszt, 330g langyos víz, 7g porélesztő, 7g só, 5g kókuszvirágcukor
– a kókuszvirágcukor ízlés és diéta szerint elhagyható.

Kenyér: A száraz alapanyagot összekeverjük egy tálban. Ezután a langyos vizet hozzáadjuk és gépi dagasztóval vagy kézzel jól kidagasztjuk egy tálban amíg összeáll.
A tálból kivéve átgyúrjuk és megformázzuk, a sütőformát olíva olajjal kikenjük és a tésztát beletesszük. (forma nélkül is süthető)
Ezután 35 fokos előmelegített sütőben 40 percet kelesztjük. Amikor megkelt a tésztánk, sütő ajtaját kinyitjuk és lekenjük olíva olajjal
Majd 220 fokra felkapcsoljuk a sütőt és további 40 -50 percig légkeverésen sütjük. Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni.
Miután kihűlt szeletelhető.

Kifli, zsömle esetében a tésztát dagasztás után hét részre osztjuk. Háromszög alakba sodrófával elnyújtjuk őket és kézzel feltekerjük, vagy zsömle esetén gombócokat formázunk.

Perec esetében a tésztát dagasztás után hét részre osztjuk és kézzel rudakat sodrunk majd perec alakot formázunk.
Sütésük:30 percig meleg helyen kelesztjük és sütés előtt olíva olajjal lekenjük. Előmelegített sütőben 210 fokon légkeverésen 10-15 percig sütjük majd rácson hagyjuk kihűlni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás már 10.000Ft-tól Győrben, 20.000Ft felett bárhová Mo-n.
Garancia 100% pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett
Gyors és gondos kiszállítás Azonnal szállítunk raktárról és gondosan becsomagoljuk Neked!
Biztonságos és kényelmes Fizess online a biztonságos CIB banki felületen és kérd érintésmentesen házhoz vagy Foxpost automatába!