Leírás és Paraméterek
- Extra szűz kókuszolaj 500ml BIO - Cecil
Felhasználható sütéshez, főzéshez. Kiváló bőr és hajápolásra.
A kókuszolaj legnagyobb részt közepes szénláncú zsírsavjainak köszönheti számos játékony hatását. A laurin –és kaprilsav mellett megtaláljuk még a kapronsavat (0,5-1%-ban); a mirisztinsavat (18%) vagy például a kaprinsavat (6-7%). Ezek összessége együtt játszik szerepet abban, hogy a kókuszolaj a szív –és érrendszeri megbetegedésekben, a krónikus fárdtságban szenvedőknek a cukor –és májbetegeknek; az emésztőrendszer titsztításában és a szépségüket ápolni kívánóknak is segítséget nyújthat.
A bőr szempontjából a kókuszolaj nagyszerű hidratáló, erősen tartja a kötőszöveteket, ezáltal megelőzi a bőr megereszkedését, a ráncok kialakulását.
Összetevők: kókusz* (*ellenőrzött biogazdálkodásból)